Mianowicie chodzi o wkładkę wentyla nr- 8e0820855 jeżeli ktoś mnie nie zrozumiał.
[O2] Emulator zaworu EGR - chętni do testowania
Zwiń
X
-
[O2] Emulator zaworu EGR - chętni do testowania
Witam,
kolega jest w trakcie opracowywania emulatora zaworu EGR dla naszych Octavek (silniki TDI, które zgłaszają błędy po zaślepieniu lub przy uszkodzonym zaworze). Gdyby ktoś z okolic Dobrej, Limanowej mógł pomóc w testach, to proszę dać znać na priva. Dla tej osoby emulator będzie gratis. Byłaby to dużo tańsza i prostsza alternatywa do programowego usunięcia EGR-a.
-
-
Myślę, że sobie poradzi. Zrobił już emulatory do kilku silników, min. do Smarta, Opla, Renault. Skoro przepływomierz daje odpowiedni sygnał, to sygnał ten można zastąpić innym źródłem. Nie znam się na tym. Potrzebny jest samochód do testów, może się uda. Widziałem na ebay emulatory do silników TDI PD, więc jednak można.
Komentarz
-
-
Wyłączenie w sofcie kosztuje ca 200-300 zł i trzeba niejednokrotnie przejechać kilka setek kilimetrów, żeby go wyłączyć. Emulator bedzie kosztował na pewno o wiele mniej.
Emulator już gotowy. Potrzebuję osoby z Opola lub okolic, której "padł" zawór EGR. Emulator + zaślepka z kwasówki gratis.
Komentarz
-
Komentarz